Diferenciální diagnóza závratí - Ambler, Zdeněk; Jeřábek, Jaroslav (Triton, 2008)
Publikace přináší informace praktickým lékařům i neurologům, zabývá se diagnostikou i terapií různých závrativých stavů.
Keywords: vertigo; vestibulární nemoci; Vestibule, Labyrinth; Vestibular Diseases; Diagnosis, Differential; vestibulární aparát; diferenciální diagnóza; neurologie; Vertigo