Evoluce - Gamlin, Linda; Storchová, Zuzana; Horáček, Ivan (Nakladatelský dům OP, 1993)
Obrazové a fotografické dokumenty doprovázené stručným textem ukazují vývoj živých organismů na Zemi.
Věda zvědavýma očima
Keywords: Organelle Biogenesis; Genetic Speciation; biogeneze organel; vznik druhů (genetika); Biological Evolution; biologické jevy; biologická evoluce; Biological Phenomena; biologie