Lekárska parazitológia : učebnica pre lekárske a nelekárske študijné programy - Totková, Anna; Klobušický, Milan; Valent, Michal (Osveta, 2008)
Učebnice pro lékařské a nelékařské studijní programy.
Keywords: parazitologie; Parasitology