Vražedný lék - Shepherd, Stella (Svoboda, 1995)
Detektivní román odehrávající se v jedné z anglických okresních nemocnic, kde krátce po sobě dojde k smrtelným nehodám tří jejích pracovníků
Omnia
Keywords: Physicians; humanitní vědy a umění; nežádoucí účinky léčiv; Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; nemocnice okresní; farmacie a farmakologie; zločin; Hospitals, District; Crime; lékaři