Jak překonat stres : doma, v práci, na cestách : praktický obrazový průvodce - Hilton, Jonathan (Svojtka & Co, 2008)
Mnohé problémy, psychické i fyzické, plynoucí z obav a úzkosti či z dlouhých období stresu, lze úspěšně zvládat. Navíc se můžete naučit měnit stresové situace k vlastnímu prospěchu. Hlavními terapiemi, kterými se zabývá tato kniha, jsou aromaterapie, čchi-kung, léčba barvami a kameny, feng-šuej, masáž, meditace, neuro-lingvistické programování, pilates, reflexologie, reiki a jóga. Když se naučíte jak dosáhnout rovnováhy mezi napětím a uvolněním, kdy si najít vlastní kout a kdy jít s davem, můžete rychle dosáhnout pozitivní změny ve všech stránkách svého pracovního i osobního života.
Keywords: Massage; psychologie, klinická psychologie; alternativní lékařství; Yoga; Complementary Therapies; čchi-kung; senzorické arteterapie; Neurolinguistic Programming; fyziologický stres; masáž; terapeutický dotek; neurolingvistické programování; reflexní terapie; Exercise Therapy; Aromatherapy; Sensory Art Therapies; jóga; terapie cvičením; tělovýchovné lékařství; Pilatesova metoda; Therapeutic Touch; Reflexotherapy; komplementární terapie; aromaterapie; Stress, Physiological