Ekonomika zdravotnických a sociálních služeb - Dolanský, Hynek (Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta, Ústav ošetřovatelství, 2008)
Učební text seznamuje studenty s komplexní problematikou ekonomiky zdravotních a sociálních služeb z pohledu historie a současnosti.
Keywords: veřejné zdravotnictví; sociální lékařství; sociální péče; management, organizace a řízení zdravotnictví; Social Welfare; veřejné zdravotnické služby; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Community Health Services