Ikaros : elektronický časopis o informační společnosti (Ikaros, 1997)
Ikaros je časopis o elektronickém publikování a elektronických zdrojích
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; informatika; Libraries; knihovny; Informatics