Ztichlá kolébka - Cuthbert, Margaret; Žišková, Darina (BB art, 1999)
Zachraňte život. Zachraňte život... To je mantra opakovaná doktorkou Rae Dupreyovou, přední porodničkou v Berkeley Hills Hospital, která je přímo puzena vášní zachraňovat životy žen a dětí, které má v péči. Ale její kariéra je náhle ohrožena sérií špatných porodů, kde rodičky přišly z politicky citlivého Brith Centra, které je přes ulici, a vede ho její bývalý milenec - doktor Bo Michaels, mající snahu se mstít.
Keywords: Infant Mortality; Crime; Medicine in Literature; zločin; gynekologie a porodnictví; humanitní vědy a umění; kojenecká mortalita; lékařství v literatuře