Jak (velké ryby) chytají gynekologové : kniha editorialů časopisu Gynekolog z let 1992-2004 - Tošner, Jindřich; Renčín, Vladimír (Medexart, 2004)
Kniha editorialů časopisu Gynekolog z let 1992-2004.
Keywords: gynekologie a porodnictví; Physicians; gynekologie; lékaři; Gynecology