20. celostátní odborná konference České asociace ergoterapeutů s mezinárodní účastí : Pedagogická fakulta UK v Praze, 24.-25.10. 2008 (Česká asociace ergoterapeutů, 2008)
Senzomotorická funkční terapie, tréning kognitivních funkcí, tréning oběstačnosti – Activities of daily living ADL, tréning v domácím okolí.
Keywords: ergoterapie; rehabilitace; Rehabilitation; rehabilitační a fyzikální medicína; Occupational Therapy