Metodika tvorby a kontroly jmenných autorit ve formátu MARC 21 : osobní jména - Luffer, Jan (Národní knihovna České republiky, 2008)
Smyslem této publikace je stát se praktickým průvodcem pro práci se jmennými autoritami - osobními jmény a sjednotit praxi katalogizátorů v této oblasti.
Standardizace, ISSN 1211-7366 č. 30
Keywords: Information Storage and Retrieval; jména osobní; ukládání a vyhledávání informací; Cataloging; katalogizace; knihovnictví, informační věda a muzeologie