Vývoj medicíny na příkladu metabolických chorob kostí a osteoporózy : 7. přednáška z cyklu Vědeckopopulárních přednášek významných absolventů Univerzity Palackého v Olomouci pořádaných za podpory statutárního města Olomouce : Olomouc, 17. února 2009 - Palička, Vladimír (Univerzita Palackého v Olomouci, 2009)
7. přednáška z cyklu \"Vědeckopopulárních přednášek významných absolventů Univerzity Palackého v Olomouci\" pořádaných za podpory Statutárního města Olomouce.
Vědeckopopulární přednášky významných absolventů Univerzity Palackého v Olomouci ; roč. 7, 2009
Keywords: klinické lékařství; Clinical Medicine; ortopedie; lékařská bibliografie; Bibliography of Medicine; vnitřní lékařství; Osteoporosis; Famous Persons; Bone Diseases, Metabolic; významné osobnosti; metabolické nemoci kostí; osteoporóza