Základní kniha homeopatie - Sankaran, Rajan (Fontána, 2009)
Kniha představuje výsledky detailní studie periodické tabulky, které ukazují vztah mezi chemií a homeopatií a zdůrazňuje vědecký základ homeopatie. Detailně studuje minerální léky i s případy, které vyvolávají v mysli jasné obrazy. Zahrnuje množství testů léků, vedených Rajanem na jeho seminářích na různých mostech světa, které nabízí nový náhled na tyto léky
Keywords: alternativní lékařství; Specialty Uses of Chemicals; komplementární terapie; Homeopathy; specializované použití chemických látek; Complementary Therapies; materia medica; Materia Medica; homeopatie