Hry zaměřené na zvýšení koncentrace a uvolnění - Portmann, Rosemarie; Schneider, Elisabeth (Portál, 1993)
Soubor více než 100 her a cvičení směřujících k uváděnému cíli.
Keywords: odreagování; Leisure Activities; volnočasové aktivity; Rest; Higher Nervous Activity; terapie hrou; psychologie, klinická psychologie; vyšší nervová činnost; Thinking; Abreaction; Play Therapy; odpočinek; myšlení