Projezte se ke štíhlosti - Klescht, Vladimír (Computer Press, 2009)
Jezte dosyta a netrapte se hladem! Pokud vyberete správné potraviny, zhubnete. Autor bestsellerů o zdravé výživě a zdravém životním stylu vás tentokrát seznámí s vlastnostmi některých potravin, abyste si sami dokázali najít svůj vlastní výživový styl - jak je to s cukry, glykemickým indexem, sladidly, zdravými a nezdravými tuky. Nechybí doporučený jídelníček a zdravé recepty.
Keywords: zájmy a záliby; jídelníček; životní styl; Nutritional Physiological Phenomena; Diet, Reducing; Life Style; fyziologie výživy; Menu Planning; Food, Organic; Cooking; vaření; biopotraviny; redukční dieta; nutriční terapie, dietoterapie a výživa