Jak si vychutnat seniorská léta - Tošnerová, Tamara (Computer Press, 2009)
Chcete se i v pokročilém věku cítit šťastní, spokojení a obklopení blízkými lidmi? Autorka, odbornice na problematiku seniorů, vám za pomoci svých známých, přátel a dalších lidí ochotných podělit se o své osobní příběhy a zkušenosti, prozradí, jak na to. Nečekejte nic světoborného a velkého, vždyť i velké věci jsou skryty v maličkostech. Co vám chce kniha říci? Stářím život nekončí! ...
Keywords: Life Style; geriatrie; životní styl; Psychology, Social; interpersonální vztahy; kvalita života; psychologie, klinická psychologie; senioři; Interpersonal Relations; vztahy mezi generacemi; sociologie; Aged; Quality of Life; sociální psychologie; Intergenerational Relations