Pružný podle Pilates : být fit a zdráv bez námahy (Svojtka & Co, 2008)
Chtěli byste se konečně zbavit problematických zón, posílit své svalstvo, zlepšit si kondici, flexibilitu i dýchání – zkrátka chcete se cítit ve svém těle dobře? Pak je pro vás metoda Pilates tím pravým řešením! Tato tréninková metoda se přizpůsobuje individuální tělesné konstituci a je vhodná absolutně pro všechny bez rozdílu věku. Pilates posiluje každodenní zátěží trpící záda, zlepšuje držení těla, zbavuje stresu, a je dokonce doporučován i jako poúrazové rehabilitační cvičení. Pomocí profesionálního návodu v této knize si můžete sestavit vlastní cvičební program, a najít tak cestu ke zdravému způsobu života a vysněné ideální postavě.
Keywords: tělovýchovné lékařství; Exercise Movement Techniques; Pilatesova metoda; techniky cvičení a pohybu