Tak to nebylo! : psychotronik odhaluje šokující tajemství úmrtí slavných - Brázda, Stanislav; Markov, Petr; Frais, Josef; Alexa, Štěpán (Formát, 1997)
V r. 97 vydalo nakladatelství FORMÁT knihu s názvem \"TAK TO NEBYLO\", kde autor netradičním způsobem využil své schopnosti odhalit vše o živých i mrtvých a popsal známé osobnosti a způsoby jejich smrti, které se prodalo 10.000 ks. Další úspěšnou knihou je \"O magii, lásce, sexu\", které se vydalo v prvním vydání 15.000 ks a polovina nákladu byla prodána první měsíc. V této knize jsou popsány příčiny vzniku partnerských vztahů, ale i důvody, proč vztahy končí, popsány problémy v partnerských vztazích a možnosti jejich řešení, způsob, jak se zbavit emocionálního poškození z dětství, jak provádět voodoo a jak se proti němu bránit, dále jak dosáhnout štěstí a rovnováhy v životě, atd.
Keywords: parapsychologie; psychologie, klinická psychologie; významné osobnosti; Death; History, 20th Century; Parapsychology; smrt; humanitní vědy a umění; Famous Persons; dějiny 20. století