Manikúra a pedikúra - Watson, Rosie (Ikar, 2009)
Ruce zprostředkovávají první kontakt při dotyku s neznámou osobou. Vždy se vyplatí pečovat o ruce a stále působit upraveně. I ta nejjednodušší manikúra nám zkrášlí ruce i nehty, takže se v mžiku budeme cítit lépe. Praktické informace a návody jak krok za krokem zvládnout manikúru a pedikúru doplňuje masáž, peeling a způsoby zdobení nehtů slovem i obrazem.
Keywords: Cosmetics; péče o kůži; nehty; kosmetické techniky; estetická medicína; Self Care; Skin Care; Cosmetic Techniques; péče o sebe; ženy; lak; Nails; dermatovenerologie; kosmetické přípravky; Lacquer; Women