Vliv taneční terapie na zdravotní stav a kvalitu života seniorů žijících v institucích - Veleta, Petr; Holmerová, Iva; Vaňková, Hana (Iga MZ ČR, 2008)
Výzkum vlivu taneční terapie na mobilitu, soběstačnost, kognitivní stav, spotřebu psychofarmak, depresivitu a kvalitu života seniorů v institucích.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: omezení pohyblivosti; institucionalizace; neurofarmakologie; křehký senior; Complementary Therapies; Quality of Life; Aged; terapie tancem; senioři; alternativní lékařství; kvalita života; Neuropharmacology; Mobility Limitation; Institutionalization; Frail Elderly; geriatrie; Depression; deprese; Dance Therapy; komplementární terapie