Odmítnuté manželství + Zachráněná láska - Webber, Meredith; Roberts, Alison; Nová, Jana; Říhová, Lenka (Arlekin - Wydawnictwo Harlequin Enterprises, 2005)
Odmítnuté manželství - Meredith Webber Blythe stačilo, když musela na svatbě své nevlastní sestry sedět vedle nerudného, ale nebezpečně přitažlivého Cala. Natož pak, když jejich letadlo nouzově přistálo v divočině a musela v jeho přítomnosti strávit celou noc! A teď navíc ji Cal požádal, zda by mu vypomohla v jeho soukromé ordinaci uprostřed nehostinné a pusté buše... Zachráněná láska - Alison Roberts Žádné manželství, žádné děti a svobodným matkám se vyhýbat na sto honů, to byly životní zásady záchranáře Joea. A v případě Jessicy, pohledné zdravotní sestry, nehodlal dělat výjimku. Dokáže Jessica za bezelstné pomoci svého syna změnit jeho pravidla?
Lékařská romance Duo, ISSN 1644-0196 sv. 67
Keywords: Medicine in Literature; Love; humanitní vědy a umění; manželství; Marriage; lékařství v literatuře; láska; lékařství