Filipova nová dobrodružství - Kaminská, Renata; Popper, Pepa (Advent-Orion, 2008)
Pracovní sešit umožní dětem procvičit si zábavnou formou témata obsažená v knize Filipova nová dobrodružství. Děti jsou motivovány řešit úkoly. Takto je rozvíjena jejich fantazie a v neposlední řadě mohou prožívat chvíle zábavy, radosti a velkého dobrodružství. Děti si v jednotlivých úkolech nejen připomenou hlavní myšlenky z knihy samotné, ale zároveň si osvojí nové pojmy, procvičí logické myšlení, grafomotoriku a ti starší dovednosti čtení a psaní. Úkoly cíleně posilují také pozornost, paměť a schopnost řešit problémy.
Život a zdraví
Keywords: Child; dítě; Health Education; zdravotní výchova