Jak být in v písemném projevu : se vzorovými ukázkami - Polívková, Alena (Knižní klub, 2009)
Úspěch v moderní společnosti se do značné míry zakládá i na zvládnutí komunikace v písemném projevu. Příručka přináší jak pravidla pro formální úpravu textů a uspořádání obchodních a úředních písemností (podle nejnovější normy ČSN 01 6910), tak i zásady administrativního stylu a formulování písemností včetně řady konkrétních příkladů. Podrobně se věnuje psaní životopisu a diplomových a bakalářských prací. Je nepostradatelná zejména pro administrativní pracovníky, ale i pro studenty a širokou veřejnost.
Universum
Keywords: jazykové techniky; lingvistika, lékařská terminologie; Writing; psaní; Language Arts