Otorinolaryngologie v perioperační péči - Plch, Josef (Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2008)
Kniha vznikla pro potřeby nelékařských zdravotnických pracovníků, kteří pracují bez odborného dohledu v perioperační prostředí oboru ORL. Zohledňuje stávající požadavky specializačního vzdělávání se zaměřením na „Perioperační péči o pacienta v ORL“.
Keywords: otorinolaryngologie; Otorhinolaryngologic Diseases; Intraoperative Care; Otolaryngology; otorinolaryngologické nemoci; peroperační péče