Interakce mezi léky při substituční léčbě opioidy : zaostřeno na buprenorfin a metadon (Národní monitorovací středisko pro drogy a drogové závislosti, 2009)
Publikace je určena pouze k informačním účelům - jejím cílem bylo přehledné shrnutí dostupných informací; vychází z přehledu publikované literatury, kterou měli k dispozici tvůrci anglického originálu (do března 2008), který k překladu do češtiny laskavě poskytla společnost Pharmacom Media Ltd.
Metodika ; no. 7
Keywords: Substance-Related Disorders; opioidní analgetika; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Analgesics, Opioid; adiktologie; lékové interakce; buprenorfin; farmacie a farmakologie; Drug Interactions; Buprenorphine; Methadone; methadon