Chaloupkova moderní zdravá kuchařka - Chaloupka, Vít; Formáčková, Marie (XYZ, 2009)
Nové vydání úspěšné příručky. Kniha je kuchařkou, která ukazuje, že i klasická kuchyně se dá připravit zdravě.Mgr. Vítek Chaloupka je jedním z našich nejznámějších odborníků na výživu špičkových sportovců i běžné populace. Od počátku 90. let, kdy zanechal aktivní sportovní činnosti, se zaměřuje na poradenství v oblasti fitness, působil jako trenér a dietolog vrcholových závodníků v kulturistice. Je znám svým nekompromisním přístupem k dodržování dělené stravy jak u svých klientů, tak u sebe samého.
Keywords: zájmy a záliby; jídelníček; životní styl; Life Style; Menu Planning; Food, Organic; Cooking; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; biopotraviny; vaření