Spalte tuky správným jídlem! - Strunz, Ulrich (Computer Press, 2009)
Vychovejte si ve svém těle za pouhé 4 týdny „tukožroutské“ enzymy Tato kniha bude vaším def?initivním řešením problému s nadváhou, neboť v ní najdete návod, jak naučit své tělo intenzivně spalovat tuky – aby se neukládaly a nevytvářely tukové zásoby. Díky změně jídelníčku po dobu přibližně 4 týdnů si „vychováte” ve svém organismu enzymy, které tuky účinně spalují a které umožní, abyste zůstali navždy štíhlí i bez hladovění. Pro nastartování tohoto procesu pro vás autor sestavil jídelníček, který naleznete v této knize společně se spoustou vynikajících receptů, s doporučením, jaké potravinové doplňky jsou pro vás vhodné a s čtivým vysvětlením, proč je prostá změna jídelníčku tak účinná. Protože je autor aktivní sportovec, přidal pro vás i své osobní tipy na cvičení pro zpevnění svalstva. Dr. Ulrich Strunz pracuje jako lékař – internista a gastroenterolog. Této metodě hubnutí se věnuje dlouhodobě a díky ní má i přes svůj věk (*1943) skvělou kondici a štíhlou postavu.
Keywords: Life Style; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Exercise Movement Techniques; hmotnostní úbytek; Weight Loss; Cooking; vaření; Menu Planning; techniky cvičení a pohybu; redukční dieta; zájmy a záliby; životní styl; jídelníček; preventivní medicína; Diet, Reducing