Život po poranění mozku : sborník příspěvků z konference CEREBRA "Život po poranění mozku" konané 12. března 2009 v Praze - Janečková, Marcela (CEREBRUM, 2009)
Sdružení CEREBRUM vydalo Sborník příspěvků z první konference „Život po poranění mozku“, kterou uspořádalo 12. března 2009 v Praze spolu s Výborem pro zdravotnictví Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Hlavním cílem konference bylo zprostředkovat výměnu zkušeností a poskytnout platformu pro zástupce zdravotních institucí, lékaře, akademickou sféru, zástupce zdravotních pojišťoven, zástupce územních samosprávných celků zodpovědných za plánování zdravotních a sociálních služeb, pacienty a jejich rodiny a další profesionály, kteří se problematikou poranění mozku zabývají.
Keywords: Sickness Impact Profile; stupnice dopadu nemoci na kvalitu života; Brain Injuries; poranění mozku; traumatologie; neurologie; Quality of Life; kvalita života