Vědátoři a jejich šílené objevy - Goldsmith, Mike; Goddard, Clive (Egmont, 2009)
O několika slavných vědcích už jste nejspíš slyšeli, třeba o Galileu Galileiovi, Isaaku Newtonovi nebo Charlesu Darwinovi. V této knize najdete senzační příběhy ještě dalších šesti vědců. Necháme vás nahlédnout do jejich tajných deníků a umožníme vám zjistit neuvěřitelné věci o jejich šílených objevech, které měly hluboký vliv na celé lidstvo. A přestože už jsou všichni dávno mrtví, uvidíte, že nás ještě stále mají čím překvapit
Drazí zesnulí
Keywords: Science; výzkum; humanitní vědy a umění; lékařství; History, Modern 1601-; věda; Research; věda a výzkum; dějiny novověku 1601-