Somatický a neuropsychický vývoj, výskyt vrozených vad a nemocnost dětí narozených po intracytoplazmatické injekci spermie - Šnajderová, Marta; Mardešić, Tonko; Kraus, Josef; Šípek, Antonín; Gregor, Vladimír; Zemková, Daniela; Krejčířová, Dana; Sobotková, Daniela; Lánská, Věra (Iga MZ ČR, 2008)
Studie somatického a neuropsychického vývoje, výskytu závažných vrozených vad a nemocnosti u dětí narozených po intracytoplasmatické injekci spermie.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: reprodukční lékařství; vrozené vady; vývoj dítěte; Morbidity; Sperm Injections, Intracytoplasmic; infertilita; intracytoplazmatické injekce spermie; vrozené, dědičné a novorozenecké nemoci a abnormality; Child; Congenital, Hereditary, and Neonatal Diseases and Abnormalities; pediatrie; dítě; Child Development; Congenital Abnormalities; morbidita; Infertility