pH Zázrak pro diabetiky : revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu - Young, Robert O; Young, Shelley Redford; Mao, Chi C (NOXI, 2009)
Diabetes je závažná nemoc, kterou však lze zvládnout! Za pouhých 12 týdnů získáte opět zdraví a duševní rovnováhu!Pokud patříte k těm, kdo jsou postiženi diabetem, je načase s tím něco udělat. Tato kniha vám nabízí jednoduchý, ale průkopnický program, který pomáhá zvládnout diabetes 1. a 2. typu. Jde o zcela přirozený postup, založený na nezbytném alkalickém vnitřním prostředí organismu, jenž pomáhá zpomalit, zastavit nebo dokonce zvrátit nemoc a poškození, jež často způsobuje. A to bez vysokých dávek léků, které většina diabetiků užívá. Dozvíte se - Jaké potraviny jíst, jakých se vyvarovat a které jsou nejlepší pro snížení cukru v krvi - Spoustu skvělých pokrmů, které vyrovnávají pH organismu - Jak nahradit jídla, která zvyšují hladinu cukru v krvi, zdravými potravinami - Návod jak se zbavit stresu a cvičit bez rizika - Že přístup k fyzické kondici ve stylu „bez práce nejsou koláče“ vede k překyselení a zvýšenému množství cukru v krvi - Proč je pročištění organismu – neboli tzv. tekutinové hody – nejúčinnějším začátkem pH stravování a obnovy energie … a mnohem víc.
Keywords: zájmy a záliby; diabetická dieta; Diabetes Mellitus, Type 2; biopotraviny; Diabetes Mellitus, Type 1; Food, Organic; Cooking; cvičení; Exercise; preventivní medicína; koncentrace vodíkových iontů; vaření; Hydrogen-Ion Concentration; diabetes mellitus 2. typu; diabetes mellitus 1. typu; diabetologie; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Diet, Diabetic