Kultura rozumu a vůle : člověk zítřka - Kafka, Břetislav; Hofman, Jaroslav (Poznání, 1999)
Autor se zabývá základními otázkami lidského bytí, rozumu, vůle a duchovního vývoje.
Keywords: sebezhodnocení (psychologie); sebeuplatnění; Self Concept; Parapsychology; psychologie, klinická psychologie; sebepojetí; parapsychologie; Self-Assessment; Self Efficacy