Úvod k péči porodní asistentky o těhotnou ženu při nepravidelném porodu - Dušová, Bohdana; Marečková, Jana (Ostravská univerzita v Ostravě, Fakulta zdravotnických studií, 2009)
V předkládaném textu studenti naleznou studijní materiál s informacemi poskytujícími vstup do studia péče porodní asistence o těhotnou ženu při nepravidelném porodu.
Keywords: ošetřovatelství; Midwifery; Education, Nursing; komplikace porodu; babictví; studium ošetřovatelství; porodní asistentky; Nurse Midwives; gynekologie a porodnictví; Obstetric Labor Complications