Jak se dožít 140 let - Brázda, Stanislav (Epava, 2009)
Stanley Bradley (vlastním jménem Stanislav Brázda) známý a zkušený vizionář a psychotronik, v knize Jak se dožít 140 let využil svých vizí k odkrytí tajemství, kterými každý z nás muže výrazně ovlivnit své zdraví, psychiku, vybudovat partnerské vztahy, starat se o prostředí, ve kterém žije, aby se „ve zdraví a svěžesti“ dožil co nejvyššího věku. Každý z nás má možnost dožít se vyššího věku, pokud svůj život vhodně přizpůsobí. Při psaní této knihy vycházel autor ze zkušeností z práce s tisíci klienty, kteří jej vyhledávají. Kniha je výsledkem jeho dlouholetého zkoumání příčin nemocí a problémů v partnerských vztazích. Nabízí neocenitelné návody, jak překonat rakovinu, předcházet srdečním chorobám, cukrovce a alergiím. Při její četbě pocítíte sami proměnu a pochopíte, že můžete každý okamžik svého dlouhověkého života prožít naplno a spokojeně.
Keywords: komplementární terapie; alternativní lékařství; samoléčba; okultismus; Self Medication; Longevity; Occultism; Massage; psychoanalytická terapie; Complementary Therapies; okultní vědy; dlouhověkost; Psychoanalytic Therapy; masáž