Kniha o masáži : podrobný průvodce orientálními a západními technikami masáže - Lidell, Lucy; Dorelli, Fausto; Maxwell-Hudson, Clare (Východoslovenské vydavateľstvo, 1992)
Ilustrovaná kniha s mnoha fotografiemi podává návody na 3 druhy masáží-přirozenou masáž, metodu shiatsu a reflexologii.
Keywords: Acupressure; akupresura; alternativní lékařství; Massage; masáž; Reflexotherapy; reflexní terapie