Diferenciální exprese proteinů Pregnancy Associated Plasma Protein - A (PAPP-A) a Insulin-like Growth Factor-Binding Protein 4 (IGFBP4) ve folikulární tekutině a krvi žen v korelaci s rozvojem ovariálního hyperstimulačního syndromu - Řežábek, Karel; Pěknicová, Jana; Moos, Jiří (Iga MZ ČR, 2009)
Zjistit, zda koncentrace a složení komplexů PAPP-A a IGFBP4 ve folikulární tekutině a krvi při stimulaci ovarií k in vitro fertilizaci má vztah k tíži následného ovariálního hyperstimulačního syndromu, a tak umožnit jeho kauzální prevenci a léčbu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: gynekologie a porodnictví; Women; ovariální hyperstimulační syndrom; Hemic and Immune Systems; biochemie; Follicular Fluid; Fertilization in Vitro; reprodukční lékařství; těhotenský plazmatický protein A; krevní a imunitní systémy; ženy; Ovarian Hyperstimulation Syndrome; folikulární tekutina; Insulin-Like Growth Factor Binding Protein 4; protein 4 vázající insulinu podobné růstové faktory; Pregnancy-Associated Plasma Protein-A; fertilizace in vitro