Praktické plánování radioterapie - Dobbs, Jane; Ash, Daniel; Barrett, Ann (Anomal, 1992)
Odborná publikace pro radioterapeuty a radioterapeutické laboranty.
Keywords: Radiotherapy; Brachytherapy; Radiotherapy Dosage; Dose Fractionation, Radiation; Radiotherapy Planning, Computer-Assisted; plánování radioterapie pomocí počítače; karcinom; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; radioterapie; celková dávka radioterapie; Carcinoma; brachyterapie; frakcionace dávky záření