Jak napsat odborný text - Čmejrková, Světla; Daneš, František; Světlá, Jindra (Leda, 1999)
Praktická příručka, která radí uživatelům z různých vědních oborů, jak formulovat a stylizovat texty, a seznamuje s normami vědeckého vyjadřování. Obsahuje řadu příkladů a ukázek. Určeno široké veřejnosti.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; lingvistika; zpracování textu; Word Processing; Linguistics; věda; Science; Writing; psaní