Jak se nespálit podruhé : strategie a praxe výběrového řízení - Hroník, František (MotivPress, 2007)
Kniha přináší ucelený přehled o tom, jak koncipovat a realizovat ve firmách výběrové řízení. Navazuje na knihu Jak se nespálit při výběru zaměstnanců. Kniha reflektuje hodnoty, které přináší agentura Motiv P. Těmito hodnotami jsou: prospěšnost, poctivost a profesionalita. K tomu zbývá dodat, že ke knize lze přidat ještě další P a tím je praktičnost. Je určena pro studenty MBA, manažery, personalisty, studenty psychologie, andragogiky a personálního řízení.
MBA study
Keywords: Staff Development; výběr pracovníků; Humans; personální management; Interprofessional Relations; lidé; psychologie, klinická psychologie; žádost o práci; Work; Job Application; personální rozvoj; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Personnel Management; Employee Incentive Plans; práce; Personnel Selection; plány motivace zaměstnanců; interprofesionální vztahy