Knihovna v noci - Manguel, Alberto (Host, 2009)
Tato kniha je pozváním do světa, kde knihy jsou jak požitkem, tak i nezbytností, osudem i potěšením, sladkým pocitem, když celý svět zmizí a zůstanou jen slova na popsané stránce.
Keywords: knihovnictví, informační věda a muzeologie; knihovní věda; Book Selection; Library Science; výběr knih; Libraries; knihovny; Books; knihy