Word 7 - Varner, David; Leitgeb, Ivo (CCB, 1996)
Pomocí této knihy se uživatel naučí základní operace - vytváření, formátování, konverzi dokumentů atd.V dalších kapitolách jsou podrobně probírány složitější problémy - hledání souborů, práce s mailem, tvorba www, instalace Wordu 7. Navigační prvky, použité ve formě ikon, usnadňují orientaci a šetří čas.
Efektivně
Keywords: Software; zpracování textu; knihovnictví, informační věda a muzeologie; software; Word 7; Word Processing