Materia medica homeopathica : základní poznámky - Jouanny, Jacques; Rýc, Miloš (Vodnář, 1992)
Základní příručka obsahuje asi 255 nejužívanějších léků i popis příznaků nemoci, kterou léčí.
Keywords: Complementary Therapies; Homeopathy; farmakopea jako téma; komplementární terapie; materia medica; farmakopea homeopatická jako téma; homeopatie; Materia Medica; alternativní lékařství; Pharmacopoeias as Topic; Pharmacopoeias, Homeopathic as Topic