Srdeční arytmie - rady nemocným - Šedivá, Lucie (Mladá fronta, 2009)
Rady pro pacienty trpící nepravidelností srdeční akce. Typy arytmií, životospráva pacienta, diagnostika, léčba.
Lékař a pacient
Keywords: Pacemaker, Artificial; Life Style; životní styl; kardiostimulátor; kvalita života; Defibrillators, Implantable; antiarytmika; defibrilátory implantabilní; Anti-Arrhythmia Agents; Quality of Life; kardiologie; srdeční arytmie; Arrhythmias, Cardiac