Příprava a provádění organizačních změn - Pitra, Zbyněk (Grada, 1998)
Na českém trhu dosud chyběla publikace, která by manažerům přinesla kvalifikovaný návod, jak při realizaci organizačních změn postupovat. Tento nedostatek se snaží napravit autor naší knihy. Seznámí čtenáře s typy organizačních struktur, organizačními konflikty, důvody pro provedení organizačních změn, řízením organizačních změn ap.
Keywords: sociologie; techniky plánování; organizace a řízení; Organization and Administration; Decision Making, Organizational; rozhodování organizační; Planning Techniques