Alergie na roztoče? (Stallergenes, 2009)
Informační brožura o alergiích na roztoče.
Keywords: Antigens, Dermatophagoides; Dermatophagoides farinae; desenzibilizace imunologická; kvalita života; antigeny roztočů domácího prachu; Desensitization, Immunologic; Dermatophagoides pteronyssinus; roztoči; Quality of Life; Mites; alergologie a imunologie