Vnitřní lékařství - Kordač, Václav (Avicenum, 1991)
První díl řady učebnic vnitřního lékařství seznamuje se základními pojmy, vyšetřovacími metodami a léčebnými postupy ve vnitřním lékařství.
Knižnice praktického lékaře
Keywords: vnitřní lékařství; Internal Medicine