Chraň si záda při manipulaci s břemeny : manipulace s břemeny - Gilbertová, Sylva; Pavlů, Dagmar; Kračmar, Bronislav (Státní zdravotní ústav, 2008)
Zobrazení: kresby ilustrující správné zacházení s břemeny a cviky pro uvolnění
Keywords: Muscle Stretching Exercises; strečink; tělovýchovné lékařství; bolesti zad; pracovní lékařství; záda; cvičení; Back; Exercise; Back Pain; Physical Exertion; tělesná námaha