Vytápění a tepelná pohoda - Lajčíková, Ariana; Mathauserová, Zuzana (Státní zdravotní ústav, 2006)
Zobrazení: ilustrace k textu o regulaci tepla v různých prostředích
Keywords: vytápění; environmentální vědy; prostředí kontrolované; Environment, Controlled; vnímání teploty; Heating; Confined Spaces; uzavřené prostory; Thermosensing