Buď aktivní i při práci vsedě : protahovací cviky, uvolňovací cviky, cviky vstoje - Gilbertová, Sylva; Pavlů, Dagmar; Kračmar, Bronislav (Státní zdravotní ústav, 2008)
Zobrazení: kresby ilustrující správné cviky pro uvolnění
Keywords: techniky cvičení a pohybu; Occupational Health; Muscle Stretching Exercises; postura těla; strečink; tělovýchovné lékařství; Posture; Exercise Movement Techniques; hygiena práce; pracovní lékařství