Encyklopedie alternativní medicíny : praktický průvodce přírodními léčebnými postupy - Alther, Jean-Ernest (Reader's Digest, 2010)
Fytoterapie, naturopatie, talasoterapie… Nevěříte, že by vám mohly pomoci? Může přírodní medicína pomoci odstranit potíže se zácpou, vrátit vám klidný spánek či snížit krevní tlak? Kniha ENCYKLOPEDIE ALTERNATIVNÍ MEDICÍNY přináší odpovědi na všechny vaše otázky a ještě mnohem víc - přesné, aktuální a praktické informace. Najdete v ní podrobný popis téměř 150 různých léčebných postupů: dozvíte se, jak vznikly, na jakém principu se zakládají, jaké nemoci léčí i co o nich soudí současná věda. Půjdete tak k terapeutovi lépe informováni a dokážete se snáze rozhodnout. Druhá část knihy vám napoví, jak s pomocí alternativní medicíny zažehnat nebo zmírnit 100 běžných zdravotních obtíží, od alergií přes cukrovku a opary až po žaludeční vředy. Celá rodina tak bude ve formě!
Keywords: všeobecná příručková díla a encyklopedie; Complementary Therapies; alternativní lékařství; komplementární terapie